Lediga jobb!

platsannons Gävle

Lediga jobb!
Butikschef
Till vår Fanny-butik i Gävle söker vi dig som är en given ledare i säljteamet. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och arbetar med coaching och feedback med dina medarbetare. Du brinner för sälj och service och är resultatinriktad. Du är energisk och tävlingsinriktad, du drivs av att nå uppsatta mål.

Känner du passion för kunder, mode och handel? Då kanske du är den vi söker!

Maila ditt CV och personligt brev till info@fannybutikerna.se om du har frågor kontakta Margareta Bollbring, tel.nr: 070-695 29 40

Säljare
Till vår Fanny-butik i Gävle söker vi dig som älskar kunder och personlig service. Du är även kreativ och har lätt att samarbeta i ett team. Alla våra säljare tar stort ansvar för sitt dagliga arbete först och främst med våra kunder, även uppackning, märkning, varuexponering mm.

Tjänsten är behovsanpassad, varannan helg och extra vid behov ca 20 tim/vecka.

Timlön enl. kollektivavtal med Handelsanställdas förbund

Maila ditt CV och personligt brev till info@fannybutikerna.se