Jofama

Jofama grundades 1926 i Malung, Sverige och är den marknadsledande tillverkaren i Skandinavien på läder inom mode. Det var Mr. Niss Oskar Jonsson som grundade företaget. Men efter en vända hos Volvo ägs nu företaget sedan 1990-talet av Fredrik Mellgren och Mellgren familjen. Jan Elfstrom och Peter Eriksson kliver in som delägare.

 

Under 2008 började modeavdelningen hos Jofama att samarbeta med olika gästdesigners. Bland de första samarbeten fanns smyckesdesignern Efva Attling och haute couture designer Lars Wallin. Därefter följde bloggaren Kenza Zouiten, artisten Marie Sernholt, Andras Carlsson och den norska bloggaren Kristine Ullebö. En viktig milstolpe kom 2010 då Jofama började använda fuskpäls i sina jackor som numera är det enda som används i deras kollektioner.

 

2018 förstärks deras hållbarhetsarbete och Jofama skapar en kollektion med fokus på hållbara material, RDS-certifierade dunjackor och fuskpäls tillsammans med klassisk läderdesign. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett nota utvalt sortiment där kvalité och hållbarhet står i fokus.

Filter
Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.