MASAI

Masai Clothing Company grundades av ett syskonpar i Köpenhamn 1992. Masai är stolta över sitt öppensinnade och inkluderande sätt att se på design. Hos Masai tror man på att din klädstil skall vara ett uttryck för det goda livet som du skapar för dig själv oavsett vart du befinner dig i livet. Det är budskapet med de dynamiska kollektionerna och formerna. Färger och mönster är inspirerade av kvinnor från olika kulturer, åldrar och kroppstyper runt om i hela världen.

 

Den danska designen har en förkärlek till att kombinera känslan av bärbarhet med elegans. Danmarks fördomsfria värderingar är djupt ingjutna i den kreativa traditionen och genomsyrar Masais kollektioner. Förutom att skapa kläder för varje kvinna så är miljön och hållbarhet ett stort fokus hos Masai och deras hållbarhetsarbete pågår löpande. Genom ett partnerskap tillsammans med FSC Danmark så blev Masai det första danska modemärket någonsin att ha en fullständig spårbarhet av sin viskos 2019. Den första FSC-certifierade kollektionen kunde ses i butiker i juli 2020. Arbetet fortsätter med syftet att all viskos ska vara FSC-certifierad till 2025.

 

Hos oss på Fanny hittar du ett noga utvalt sortiment från Masai. Deras design fokuserar på tidlösa modeller som följer med dig säsong efter säsong. Du kan utöka din garderob, men du behöver inte byta ut den varje säsong. Låt dina plagg bli en del av dig.

Filter

Visar alla 2 resultat