KAFFE

KAFFE är ett danskt modemärke beläget i Ikast som grundades 1993 och ingår i DK Company. Deras erfarenhet sträcker sig över 20 år där dem har sett till att modern skandinavisk design finns i varje kvinnas garderob som letar efter de naturliga stilarna. Tidlösa kollektioner med feminina detaljer har varit deras fokus sedan starten. Med sin bredd gör att du garanterat hittar nya favoriter från ett inspirerande urval av säsongens trender och klassiker. Deras kollektioner är designade för den moderna kvinnan oavsett ålder, storlek eller personlighet.

 

KAFFE skapar mode som kan användas i flera säsonger, tillverkade av material som håller. Kvalité, komfort och hållbarhet genomsyrar deras arbete och allt fler av deras kollektioner innehåller hållbara material från godkända leverantörer. På KAFFE bryr man sig om människorna och planeten och vill säkerställa en bättre plats för nästa generation.

 

Deras vision är att kvinnor ska kunna vara den bästa versionen av sig själva varje dag, utan behöva försöka för hårt. Hos KAFFE hittar du därför kvalité, fantastiska textilier, olika passformer och mångsidiga stilar som du kan bära till vardags och fest. KAFFE-filosofin går ut på att vara lojala mot det förflutna samtidigt som man tror på framtida klassiker. Hos oss på Fanny hittar du ett noga utvalt sortiment till din garderob oavsett tillfälle. Välkommen att höra av dig om du har några funderingar eller behöver hjälp.

Filter

Visar 1–15 av 17 resultat